menu

Hi, ik ben yessica!

Ik wist op latere leeftijd wel dat Western rijden bestond, maar ik kwam er pas echt mee in aanraking in 2014 toen ik een proefles ging volgen op een Western manege. Better late than never. De manier van rijden, de omgang met het paard en de toegankelijke wereld sprak mij enorm aan. Het klikte, dit is wat ik zocht in de sport. Dit is wat ik wilde uitoefenen. Sindsdien wilde ik nooit meer anders.. I'm a cowgirl now!

Het kon dan ook niet anders dat ik mijn inmiddels ontwikkelde passie voor fotografie ging combineren met paarden. Ik merkte dat er in die wereld niet zo veel echt Western gerichte fotografen waren. En dat terwijl er toch een hoop verschillen zitten in het vastleggen van een paard op deze manier. Ik besloot mijn kennis en liefde van de sport samen te voegen met mijn expertise in fotografie. En daar ben ik dan!

Als Western fotograaf heb ik al een hoop hele toffe dingen mogen doen, zo ben je mij vast tegengekomen op shows van de NQHA, DPHC & DAWRA. Sinds 2021 ben ik ook onderdeel van het fotografenteam Art & Light Photography en fotografeer ik mee op het European Championship of Quarter Horses in Kreuth!

Het is mijn doel om jou en je paard in kenmerkende Western stijl te fotograferen. Of dit nou volledig in je showoutfit is, of meer casual. Ik ben er voor je, in en uit de showring. Het is een mix van de band tussen jou en je paard en de passie voor de sport die ik tot uiting wil brengen op mijn foto's. Als klein meisje moet ik ooit op ongeveer 5 jarige leeftijd een paard in de wei hebben zien staan toen het in mijn hoofd klikte: PAARDEN. Sindsdien heeft die passie voor paarden mij nooit meer losgelaten. Ik verzamelde speelgoedpaarden, had dekbedden van paarden, knuffels van paarden.. alles was paard. Ik was ook creatief en tekende veel.. juist .. paarden. Het Penny gehalte was hoog!

Op 7 jarige leeftijd mocht ik dan voor het eerst ECHT op paardrijles. Een beetje spannend vond ik het wel, want ik ben altijd wel een beetje onzeker geweest. Ik weet nog goed dat ik voor mijn eerste longelesjes op Bert mocht - een witte pony. 'Het paard van Sinterklaas!' En ja hoor.. ik was verkocht. Dus aan mijn ouders de nobele taak om me voortaan elke zaterdagochtend op de manege af te zetten voor lessen. (sorry mam en pap)


Zie ik je snel?

begint het al te kriebelen?

Wat je ideeën ook zijn, ik weet zeker dat we er samen iets tofs van kunnen maken! Heb je nog een vraag, wil je een reportage boeken of gewoon even kletsen? 

neem contact op

dANK JE WEL!

Je bericht is verzonden.
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.