menu


EEN BLIJVENDE HERINNERING

De pakketten

Prachtige foto's van jou en je lieveling, precies zoals jullie zijn, zijn waardevoller dan je misschien denkt. Laten we er een dag van maken om nooit te vergeten! Hieronder vind je de verschillende pakketten die ik aanbied om jou en je paard de beste ervaring te geven die er is passend bij wat je graag wilt doen. De all-inclusive experience, of liever iets anders?

Meer foto's nabestellen kan altijd bij elk pakket, dit kost 15,- per foto.
Bovenstaande tarieven zijn per persoon, inclusief BTW en exclusief reiskosten.
De reiskosten bedragen 0,27ct per km retour vanaf Naaldwijk (2671 CD)

boeken

boeken

boeken

boeken

per persoon

€349,-

All - inclusive

 • Welkomstpakket met uitgebreid advies.
 • Geen tijdsdruk
 • Volledig naar wens in te vullen met meerdere paarden, locaties en outfits.
 • Zelf je foto's uitkiezen uit een persoonlijke galerij.
 • 20 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie.
 • Digitaal + afgedrukt op 13x19cm
 • 2 foto's op 20x30 formaat geleverd.

standaard

 • Geen tijdsdruk
 • Fotoreportage van 1 paard  op 1 locatie.
 • Portret + rij- of actiefoto's
 • Uitgebreid advies voor aanvang van de shoot.
 • Zelf je foto's uitkiezen uit een persoonlijke galerij.
 • 12 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie.

boeken

Blackphoto Minishoots

€285,-

€125,-

per persoon

per deelnemer

 • Minishoot van ongeveer 30-45 min
 • Mogelijk vanaf 3 deelnemers op dezelfde lcoatie.
 • Zelf foto's uitkiezen uit een persoonlijke galerij.
 • 5 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie.
 • Foto's digitaal geleverd.

Hoe werkt het?

De afgesproken datum, tijd en locatie zet ik voor je in een overzichtelijk voorstel samen met de algemene voorwaarden, zo kan je dit nog even rustig nalezen. Als dit allemaal vast ligt krijg je van mij alle informatie opgestuurd die je nodig hebt om je voor te bereiden voor een shoot.  Heb je nog vragen dan kan je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Binnen 48 uur na de shoot ontvang je van mij je persoonlijke galerij via de mail - samen met een voorproefje van je shoot. Dan is het aan jou om je favorieten te kiezen!

Na je definitieve keuze ontvang je je foto's binnen 4 weken digitaal in je inbox. Heb je fysieke producten bij je pakket? De levertijd daarvan kan verschillen maar is doorgaans binnen 2 weken na aflevering van je foto's.

Vul het contactformulier zo gedetailleerd mogelijk in. Wat zou je graag willen doen? Heb je 1 of meerdere paarden? Meerdere locaties in gedachten? Een specifieke datum?
Let me know!

Als je twijfelt welk pakket het beste bij je past kan ik je natuurlijk ook adviseren. Ik zal binnen 48 uur je berichtje beantwoorden. 

In aanloop op de datum hou ik je op de hoogte over het weer en de tijd. Op de dag zelf hoef je je nergens meer druk over te maken en is er nog maar 1 ding belangrijk: heb plezier! Samen maken we er een geweldige shoot van.

Ik begeleid je door de shoot en poses en zorg dat jullie er op je best op staan.

04

03

02

01

Veelgestelde vragen

01. Hoe kiezen we een locatie?

Een locatie kiezen gaat altijd in overleg. Ik heb een aantal favoriete locaties in Nederland waar ik de mooiste fotoplekjes van ken. Maar als je paard niet op de trailer kan, kunnen we ook samen iets in de buurt zoeken. Vaak kan er meer dan je denkt!

02. Hoe lang duurt een shoot?

De tijdsduur voor de all-inclusive shoot is tussen de 90 - 120 minuten. Maar dit is een indicatie. We nemen zo lang de tijd als nodig is. Ik heb namelijk liever niet dat je het gevoel hebt dat we enorm op de tijd moeten letten.

03.Wat doen we als het regent?

Dan verzetten we de shoot naar een nieuwe datum. Regen of hevige storm/sneeuwval zijn omstandigheden waardoor het niet veilig is om te shooten. Dit is natuurlijk geheel kostenloos. 

04.Mijn paard kan niet los staan, is dat erg?

Geheimpje; alle paarden die los lijken te staan, staan dit 9/10 keer niet ;) We werken altijd met een hoofdstel, halster of speciaal fotografiehalster van mij, die achteraf weggewerkt kan worden. Veiligheid staat voorop.

05. IK BEN NOG NOOIT OP DE FOTO GEWEEST, IS DAT ERG?

Absoluut niet! Ik zorg er helemaal voor dat jij op je mooist op de foto staat en geef je makkelijke, korte prompts die je helpen met poseren. Je hebt absoluut geen ervaring nodig om op de foto te kunnen.

06. Mijn vraag staat er niet tussen!

Heb je nog een brandende vraag die hier niet bij staat? Laat het me dan even weten!

neem contact op

begint het al te kriebelen?

Wat je ideeën ook zijn, ik weet zeker dat we er samen iets tofs van kunnen maken! Heb je nog een vraag, wil je een reportage boeken of gewoon even kletsen? 

neem contact op

dANK JE WEL!

Je bericht is verzonden.
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.