menu

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

In 2011 ben ik afgestudeerd als Grafisch Vormgever aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en heb ik ruim 10 jaar in de grafische industrie gewerkt. Met groot plezier combineer ik deze vaardigheid met mijn fotografie om logo's en verschillende soorten advertenties te maken. Denk daarbij aan:

advertenties & logo's

+ showbanners
+ dekadvertenties
+ verkoopadvertenties
+ logo's voor je paard of bedrijf
Zowel het aanleveren van een digitaal bestand als het volledig uit handen nemen van het opmaken, laten drukken en bezorgen van een fysieke banner is mogelijk. 

Voor advertenties heb ik 2 of 3 foto's nodig van je paard, de informatie die je op de banner zou willen hebben (denk bijvoorbeeld aan gewonnen titels, afstamming, getraind door/geshowed door etc.) en de kleuren waarin je showt als je hier voorkeur in hebt.  Ik maak een aantal opzetjes voor je klaar waaruit je je voorkeur voor design kan geven en die ronden we verder af. 

Met een logo is vooral de uitstraling belangrijk. Ook hier maak ik weer verschillende opzetjes waaruit je uiteindelijk kan kiezen. Logo's worden daarbij ook afgeleverd als vector, wat inhoud dat je ze op elk gewenst formaat kan laten bedrukken, borduren of printen zonder kwaliteitsverlies.


Exacte kosten zijn heel erg afhankelijk van de wensen van het design. Het is ook mogelijk om shoots met advertentie en logo design te combineren. Tijdens het shooten houden we dan rekening met de beelden die op de advertentie moeten komen.
Je ontvangt altijd eerst een offerte aangepast naar je persoonlijke voorkeuren. 


Hoe gaat het in z'n werk?

wat kost het?

Beginnend bij 75,-

begint het al te kriebelen?

Wat je ideeën ook zijn, ik weet zeker dat we er samen iets tofs van kunnen maken! Heb je nog een vraag, wil je een reportage boeken of gewoon even kletsen? 

neem contact op

dANK JE WEL!

Je bericht is verzonden.
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.