menu

Prachtige foto's van jou en je lieveling, precies zoals jullie zijn, zijn waardevoller dan je misschien denkt. Laten we er een dag van maken om nooit te vergeten! 

Blijvende herinneringen

De pakketten

Back to black

dream it & do it

+ Welkomstpakket met uitgebreid advies voorafgaand aan de shoot.

+ We nemen uitgebreid de tijd tijdens jouw reportage

+ Shoot volledig naar wens in te vullen, the sky is the limit!

+ 12 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie.

+ Zelf je foto's kiezen uit een uitgebreide persoonlijke galerij.

+ De foto's worden digitaal & op USB stick in een fotopakketje geleverd

+ GRATIS fotoboekje cadeau

+ Mogelijkheid tot het shooten van videomateriaal


+ Welkomstpakket met uitgebreid advies voorafgaand aan de shoot.

+ +/- 30 min shooten

+ Portretfoto's met zwarte achtergrond

+ 5 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie.

+ Zelf je foto's uitkiezen uit een persoonlijke galerij.

all-inclusive

224,-

99,-

Ik wil blackphoto's

i want it all

Blackshoots

+ Welkomstpakket met uitgebreid advies voorafgaand aan de shoot.

+ We nemen uitgebreid de tijd tijdens jouw reportage

+ Shoot op 1 veelzijdige locatie

+ 7 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie, digitaal geleverd.

+ Zelf je foto's kiezen uit een uitgebreide persoonlijke galerij.

+ Je foto's afgedrukt op 13x19 cm in een fotopakketjelet's make memories

Storytime

175,-

This is mE!

Mijn doel is om jou terug te laten denken aan deze dag met een grote glimlach en tastbare herinneringen. Hieronder vind je de verschillende pakketten die ik aanbied om jou en je paard de beste ervaring te geven die er is passend bij wat je graag wilt doen. De all-inclusive experience, of liever iets minder uitgebreid? Alles kan, kijk snel verder!

Meer foto's nabestellen kan altijd, dit kost 15,- per foto. Bovenstaande tarieven zijn exclusief reiskosten. Deze bedragen 0,25ct per km vanaf 20 km buiten Naaldwijk (2671 CD)

Vul het contactformulier zo gedetailleerd mogelijk in. Wat zou je graag willen doen? Heb je 1 of meerdere paarden? Meerdere locaties in gedachten? Let me know! Ik zal binnen 48 uur je berichtje beantwoorden.

De afgesproken datum, tijd en locatie zet ik voor je in een overzichtelijk voorstel. Als dit vast ligt krijg je van mij alle informatie opgestuurd die je nodig hebt om je voor te bereiden voor een shoot. Vragen? Ik sta voor je klaar!

Binnen 48 uur heb jij een voorproefje en je persoonlijk gallerij binnen op de mail. En dan is het aan jou; kiezen! De gekozen foto's ontvang je vervolgens binnen 4 weken digitaal in je inbox. Je fysieke producten binnen 2 weken na aflevering van de gallerij

In aanloop op de datum hou ik je op de hoogte over het weer en de tijd. Op de dag zelf hoef je je nergens meer druk over te maken en is er nog maar 1 ding belangrijk: heb plezier! Samen maken we er een geweldige shoot van.

tIJDLIJN

Neem contact op

Voorbereiding

na de shoot

op de dag

Veelgestelde vragen

01. Hoe kiezen we een locatie?

Een locatie kiezen gaat altijd in overleg. Ik heb een aantal favoriete locaties in Nederland waar ik de mooiste fotoplekjes van ken. Maar als je paard niet op de trailer kan, kunnen we ook samen iets in de buurt zoeken. Vaak kan er meer dan je denkt!

02. Hoe lang duurt een shoot?

De tijdsduur voor de all-inclusive shoot is tussen de 45-90 minuten. Maar dit is een indicatie. We nemen zo lang de tijd als nodig is. Ik heb namelijk liever niet dat je het gevoel hebt dat we enorm op de tijd moeten letten.

03.Wat doen we als het regent?

Dan verzetten we de shoot naar een nieuwe datum. Regen of hevige storm/sneeuwval zijn omstandigheden waardoor het niet veilig is om te shooten. Dit is natuurlijk geheel kostenloos. 

04.Mijn paard kan niet los staan, is dat erg?

Geheimpje; alle paarden die los lijken te staan, staan dit 9/10 keer niet ;) We werken altijd met een hoofdstel, halster of speciaal fotografiehalster van mij, die achteraf weggewerkt kan worden. Veiligheid staat voorop.

05. IK BEN NOG NOOIT OP DE FOTO GEWEEST, IS DAT ERG?

Absoluut niet! Ik zorg er helemaal voor dat jij op je mooist op de foto staat en geef je makkelijke, korte prompts die je helpen met poseren. Je hebt absoluut geen ervaring nodig om op de foto te kunnen.

06. Mijn vraag staat er niet tussen!

Heb je nog een brandende vraag die hier niet bij staat? Laat het me dan even weten!

neem contact op

Boek je eigen shoot

Begint het al te kriebelen?

Het laten maken van foto's word vaak onderschat, tot je op een punt komt waar je zou willen dat je het eerder had gedaan. Heb je nog vragen, twijfels of wil je gewoon even kennismaken? Invullen van het contactformulier is geheel vrijblijvend en dan zorg ik dat je alles even overzichtelijk hebt naar jouw persoonlijke wensen. 

neem contact op

begint het al te kriebelen?

Wat je ideeën ook zijn, ik weet zeker dat we er samen iets tofs van kunnen maken! Heb je nog een vraag, wil je een reportage boeken of gewoon even kletsen? 

neem contact op

dANK JE WEL!

Je bericht is verzonden.
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.