Informatie

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kan je terugvinden onderaan de pagina, of via deze link: Algemene voorwaarden

Wat is het formaat van de foto’s?

Webformaat foto’s zijn foto’s waarop de langste zijde 2048 pixels breed is. Deze foto’s zijn alleen geschikt voor het plaatsen op social media en komen daarop het beste uit (grotere foto’s zullen lelijk worden gecomprimeerd bij het uploaden).

Voor betaalde shoots ontvang je deze foto’s ook zonder logo, wel wil ik je vragen om mij op Facebook of Instagram te taggen of op een andere manier mijn naam te vermelden. Daar doe je mij een groot plezier mee!

Grote foto’s zijn de originele hoge resolutie foto’s,  dit is meestal rond de 5472 x 3648 pixels. Soms kan hij door het bijsnijden iets kleiner uitvallen. Deze foto’s zijn voor print doeleinden (Canvas, foto afdruk, poster)

Welke foto’s krijg ik?

Na de shoot zoek ik de leukste, mooiste foto’s uit en sla ik deze op. Hiervan bewerk ik er eentje volledig en stuur dit voorproefje naar je op zodat je een idee hebt van hoe de overige foto’s zullen zijn.  Vaak is dit dezelfde dag al, maar ik streef ernaar dit binnen 3 dagen te doen.

In deze mail stuur ik je ook een link naar de pagina waar de overige, onbewerkte, foto’s met groot logo door het midden staan. Uit deze foto’s mag je zelf de 10 foto’s kiezen die je het leukste vind en die zal ik verder bewerken tot het eindresultaat.

Binnen 2 weken ontvang je deze bewerkte foto’s weer op zowel webformaat als groot formaat, zonder logo.

Het is absoluut niet de bedoeling dat je de onbewerkte foto’s gebruikt om op social media te plaatsen, deze zijn puur voor het maken van de selectie keuze.

Hoe lang duurt een shoot?

De tijdsduur die aangegeven staat bij de shoot is een indicatie. Soms is het dier zo gehoorzaam en braaf dat we al snel klaar zijn, andere keren kan het zijn dat het wat onrustig of angstig is en daar nemen we dan ook gewoon de tijd voor. In beide gevallen geld, we gaan door tot we genoeg leuke foto’s hebben!

Wat zijn de reiskosten?

De reiskosten bedragen 0,20 ct per km retour vanaf  postcode 2671CD (Naaldwijk).

Hoe kan ik me voorbereiden?

Voor paarden is het belangrijk dat je klaarstaat op de locatie zodat we gelijk aan de slag kunnen. Zorg dat je paard netjes schoon is en er uit ziet zoals je wilt (manen wel of niet ingevlochten, net tuig of showhalster). Ook is het erg handig om een extra persoon mee te nemen, deze kan tijdens de shoot je paard afleiden om de oortjes naar voren te krijgen.

Tijdens de shoot kan je gebruik maken van mijn fotohalster. Dit is een heel dun maar toch stevig touwhalster met leadrope die heel makkelijk voor mij is weg te werken. Zo lijkt het dan net of je paard los staat!

Vergeet voor actiefoto’s niet een longeerlijn en longeerzweep mee te nemen!

Met honden is het altijd fijn als je zijn of haar favoriete speeltje en/of snoepjes mee neemt zodat je, naast het afleiden van de hond, deze tussendoor ook even kan geven als beloning voor het opvolgen van een commando.