menu

Voor de verkoop wil je natuurlijk het paard van zijn beste kanten laten zien. Duidelijke en mooie foto's zijn een waardevolle toevoeging aan iedere advertentie en zorgen voor een snellere verkoop van je paard. Deze shoot is ook heel geschikt voor het promoten van hengsten voor het dekseizoen.
Dit pakket bevat:

Verkoopshoot

+ Portret-, stand- en rijfoto's
+ 5 foto's naar keuzeLet op, dit pakket is echt gericht op verkoopfoto's. De foto's hebben daarom een minimale bewerking t.o.v. een normale shoot en maken we geen 'knuffel' foto's samen met het paard. 

Het is tevens mogelijk om een flyer op te laten maken met deze foto's. Hiervoor gebruik ik 2-3 foto's die we gemaakt hebben van deze shoot en deze verwerk ik in een advertentie op A4 formaat, hierop vermelden we alle belangrijke informatie, denk aan de afstamming van het paard, graad van training, inleidend stukje over het karakter etc. Deze word digitaal aangeleverd om te kunnen plaatsen op social media sites.

95,- excl. reiskosten

lees meer over design

begint het al te kriebelen?

Wat je ideeën ook zijn, ik weet zeker dat we er samen iets tofs van kunnen maken! Heb je nog een vraag, wil je een reportage boeken of gewoon even kletsen? 

neem contact op

dANK JE WEL!

Je bericht is verzonden.
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.