HALLO!

Ik ben Yessica

Over mij

Een gedreven grafisch vormgever met een passie voor fotografie. Momenteel woon ik in het hart van het Westland; Naaldwijk.

Naast mijn huidige werk als Grafisch Vormgever voor Sir Winston Leisure Group ben ik in mijn vrije tijd continue bezig met mijzelf verder ontwikkelen op grafisch vlak, ben ik leergierig en sta ik open voor het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden of spendeer ik tijd tussen de paarden. Dat laatste combineer ik dan ook regelmatig met mijn enorme passie voor fotografie. Koken is nog een grote hobby van mij waar ik weer op een hele andere manier creatief in kan zijn.

In mijn werk vind ik het belangrijk om ontwerpen te maken die een gevoel meegeven. Een ontwerp met betekenis, voor zowel de klant als zijn of haar doelgroep en ben ik pas tevreden als zij dat ook zijn.

Hieronder staat een kleine greep uit mijn meest recente werk.

Pip
Nike
CC
Romy
Mick
Denzo
Champion

Vaardigheden

Photoshop90%
Illustrator90%
InDesign80%
Lightroom80%
Premiere Pro50%
After Effects50%
Wordpress40%
Google Adwords30%

Werkervaring

Sir Winston Leisure Group (juli 2018 – heden)

Op dit moment ben ik werkzaam bij Sir Winston Leisure Group. Sir Winston Leisure Group is een regionaal aangestuurd familiebedrijf dat zich met een bijzondere bedrijfsvoering onderscheidt in de markt van private casino’s. Daarnaast exploiteren zij diverse family entertainment centers, een grand café restaurant, een partycentrum en een fitness center. Voor deze verschillende bedrijven met elk een unieke huisstijl verwezenlijk ik de online en offline promotionele uitingen.

BeGlobal Product Media ( mei 2012 – juni 2018)

Contact

Contact opnemen?

E-mail: [email protected]

Anderen over mij

Yessica is een harde werker en is erg creatief. Ze weet haar technieken goed om te zetten in creatieve oplossingen. Ook in tijden van hoge druk en stress stond ze altijd paraat.- Marco v.d. Arend (Support Consultant at ORTEC)